DOBRODOŠLI

 na našu web stranicu posvećenu vrhunskom projektivanju, izgradnji i održavanju bazena

 

Naša firma je lider u ovoj industriji i sa ponosom gradi različite tipove bazena po sistemu ključ u ruke

Consrtuction Aqua Point d.o.o.


Naš tim stručnjaka poseduje bogato iskustvo u projektovanju i izgradnji bazena koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Naše usluge obuhvataju sve faze procesa - od inicijalnog dizajna i planiranja do izgradnje i održavanja bazena nakon završetka projekta.

Osim toga pružamo i širok spektar dodatnih usluga. Naši stručnjaci su obučni za održavanje bazena, servisiranje i rekonstrukciju.

Takođe se bavimo i izradom fontana i instalacijom podvodne vodene rasvete. A posebnu pažnju posvećujemo samom tretmanu vode kako bismo obezbedili optimalnu čistoću i sigurnost za sve korisnike bazena.

Dodatno nudimo i ugradnju kompletnog asortimana vodenih igara koje će dodatno oplemeniti vaš bazen i pružiti zabavu za sve uzraste korisnika bazena.

Kompletna usluga


Sarađujemo sa vodećim dobavljačima i koristimo najkvalitetniju opremu, kako bismo vam obezbedili dugotrajnost i izuzetne preformanse naših bazena.

Postali smo oficijalni partner vrhunskog proizvođača bazenske opreme Astralpool, čime smo otvorili vrata neograničenim mogućnostima u sferi bazena.

Profesionalizam i kvalitet je ono što nas izdvaja od drugih. Svaki projekat je za nas jedinstven, a cilj nam je da premašimo očekivanja naših klijenata.

Pozivamo vas da istražite našu web stranicu i upoznate se sa nekim od naših dosadašnjih projekata.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da započnemo saradnju, slobodno nas kontaktirajte, jer naš tim je tu da vam pruži najbolju moguću podršku i da ostvari vaše vizije bazena iz snova.

 

Radujemo se što ćemo Vam pomoći da ostvarite svoje ideje i pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u vašem bazenu

Da li ste doneli odluku o izgradnji bazena?

200+

završenih projekata

13

godina iskustva

450+

zadovoljnih klijenata

50k

happy clients

parallax background